Organizuar nga Lidhja Rajonale e Futbollit të Prishtinës, në stadiumin “Zahir Pajaziti” në Podujevë janë zhvillua ndeshjet të Play Off-it për grup moshat e reja U-13, U-15 dhe U 17-, të vlefshme për titullin e kampionit në rajonin e Prishtinës. Pas ndeshjeve të zhvilluara, titullin e kampionit në Lidhjen Rajonale të Prishtinës e fituan: 2 Korriku /U-13/, Llapi /U-15/ dhe Ramiz Sadiku /U-17-të. Ndërkaq nënkampionë dolën: Top Footboll/U-13/, 2 Korriku A/U-15/ dhe 2 Korriku A /U-17/. Këto skuadra janë kualifikuar për pjesëmarrje në garat e Play Off-it të Kosovës në luftë për titullin e kampionit për edicionin 2016/2017.
Rezultatet: Ndeshjet e vlefshe për titullin e kampionit të Prishtinës
Play off-i në LRF Prishtinë, Stadiumi “Zahir Pajaziti” Podujevë
E shtunë, 19 maj 2018
U-13: 2 Korriku A-Ferronikeli B 4:1
U-15: Kurda-Llapi                 0:0/pen.4:5/
U-17: Besëlidhja-Ramiz Sadiku 1:3
E shtunë, 19 maj 2018/pas dite/
U-13: Podujeva-Llapi B         0:6
U-15:Ferronikeli B- 2 Korriku A 0:4
U-17:2 Korriku A-Prishtina 2:2/vazh.3:2/
Finalet: E hënë, 21 maj: për titullin e kampionit
U-13: Kurda-2 Korriku A 0:3
U-15:R.Sadiku B-Llapi  A 0:2
U-17:Arsenali-R.Sadiku B 0:2
Takimet i drejtuan gjyqtarët:Mentor Ajeti,Valon Bajgora dhe Liridon Selimi
E hënë, 21 maj/Pas dite/:-Për vendin e tretë
U-13: Top Footboll-Llapi A 1:0
U-15: Prishtina A-2 Korriku A 0:3
U-17:Kosova/Pr/-2 Korriku A 1:1/pen.1:4/
Takimet i drejtuan gjyqtarët:Berat Hamiti, Arben Halilaj dhe Liridon Bunjaku. Garat e Play off-it i përcollën, Fatmir Berisha, nënkryetar i LRF të Prishtinës, Bajram Zeqiri, sekretar i përgjithshëm, Idriz Ramadani, komesar si dhe Vlora Rrustemaj,administratore e LRF të Prishtinës të cilët edhe i ndanë kupat kampionëve dhe nënkampionëve. Për Play off në luftë për titullin e kampionit të Kosovës që do të zhvillohet më 29 maj 2018, rajonin e Prishtinës në tri gru moshat do ta përfaqësojnë 12 skuadra:
U-13: 2 Korriku, Kurda, Top Futboll dhe Llapi
U-15: Llapi, Ramiz Sadiku, Prishtina dhe 2 Korriku
U-17: Ramiz Sadiku, Arsenali, Beselidhja e 2 Korriku.
G.Kosumi
2 Korriku/U13/- kampion të LRF të Prishtinës-edicioni 2017/2018
Llapi/U15/- kampion të LRF të Prishtinës-edicioni 2017/2018

Ramiz Sadiku/U17/- kampion të LRF të Prishtinës-edicioni 2017/2018

 
Llapi U-13
Top Footboll U-13
 
 
Kurda U-13
Llapi U-13
 
 
Arsenali U-15
Ramiz Sadiku U-15
 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here