SHARE
Nëse jeni adhurues të Barcelonas e sidomos të Lionel Messi, atëherë në video mund t’i shikoni të gjitha golat e tij deri më tani në vitin 2012, apo saktësisht 86 golat e shënuar që i mundësuan argjentinasit ta thyej rekordin e Gerd Muller.
Shikoni dhe kënaquni.