SHARE

20131213_213910Shoqata e gazetareve sportivë profesionste të Kosovës, ka bërë zgjedhjen e gazetarëve më të mirë të vitit. Më datë 14 Dhjetor, të premtën mbrëma në një ceremoni solemne, shoqata e drejtuar nga Milaim Krasniqi, ka shpërblyer me çmimin kryesor “Ali Shala”, gazetarin dhe komentatorin e Supersport Kosova, Arlind Sadiku. Sadiku fitoi edhe çmimin e Gazetarit më të mirë televiziv për vitin 2013. Në mesin e të nominuarve ishin, Baki Berisha, Gani Kosumi, Moral Pozhegu, Arlind Bashota, Bahri Rexha etj. Juria e përbërë nga Afërdita Fazlija, Artan Rugova dhe Xhavit Kajtazi, me vendim unanim kanë zgjedhur Gani Kosumin, gazitari më i mirë në radio dhe Baki Berisha gazetari më i mirë nga mediat e shkruara për vitin 2013. Në këtë mbrëmje, mysafirë special ishin gazetarët e mediumeve më të njohura nga Shqipëria dhe Maqedonia.