1

Ronaldinho bëhet horë [VIDEO]

2 April 2012 17:48

Ish futbollisti më i mirë në Botë, braziliani Ronaldinho ka huqur një rast tejet të volitshëm për gol gjatë sfidës kampionale në Brazil ndërmjet skuadrës së tij Flamengo dhe asaj Bangu. Shikoni videon.

  • Fisnik

    barcelona sot fituese do te jete

Block selection by mouse plugin by JaspreetChahal.org